Hispalinux 2002

Hvornår: 15.-16. november
Hvor: Madrid, Spanien
Yderligere oplysninger: http://congreso.hispalinux.es/

Hispalinux Congress (Hispalinux 2002) er et årligt møde mellem fri software-brugere og -udviklere, og er den vigtiste Linux-konference i Spanien. Konferencen blive organiseret af Hispalinux, den største sammenslutning af GNU/Linux-brugere i Spanien. Konferencen er rettet mod præsentering af nyheder og udvikling af GNU/Linux og andre fri software-projekter. Den giver udviklere og besøgende mulighed for at offentliggøre resultaterne af deres arbejde.

Debians involvering

Debian-udviklere vil deltage i konferencen, og vil bemande en stand. Mange spanske udviklere vil deltage, yderligere demonstrationer af Debian vil finde sted ved hjælp af computeren på standen. Der vil blive uddelt overraskelser til folk som kommer til standen.

På en af dagene (hvilken er ikke afgjort endnu) vil et "Birds of a Feather"-møde finde sted. Alle deltagende Debian-udviklere vil være til stede, og efter en kort præsentation af Debian-projektet, er det tid til spørgsmål. Snakken vil, som sædvanlig, være rettet mod emner som interesserer publikum.

Nogle af foredragene under konferencen vil også være relaterede til Debian, da der vil blive præsenteret tjenesteydeler eller udvikling som er baseret på styresystemet Debian GNU/Linux.

Der er blevet afsat tid til nøglesignering, hvilket giver deltagerne mulighed for at mødes med hinanden ansigt til ansigt, mens de udvider og forstærker fortrolighedsnetværket ("Web of Trust").

Hovedkoordinator: Javier Fernández-Sanguino Peña