Nota: El document original és més nou que aquesta traducció.

Instal·lant Debian des d'Internet

Aquest mètode d'instal·lació de Debian requereix una connexió estable a Internet durant la instal·lació. Comparat amb altres mètodes baixareu menys dades, ja que el procés s'adapta als requisits del vostre ordinador. Les connexions ethernet i sense fil són compatibles amb aquest procés. Malauradament, les targetes RDSI no ho són de compatibles.

Hi ha tres opcions d'instal·lació per xarxa:

Imatges petites de CD o memòries USB

A continuació trobareu les imatges. Trieu l'arquitectura del processador a baix.

Per a més detalls consulteu: Instal·lació per xarxa des d'un CD mínim

CD petits, memòries USB flexibles, etc.

Podeu baixar un parell d'imatges de CD de mida petita per a memòries USB. Graveu la imatge al suport i arrenqueu-lo per començar la instal·lació.

En funció de l'arquitectura hi pot haver diversitat en el suport que podeu utilitzar per instal·lar des d'imatges petites de CD.

Per a més detalls, consulteu el manual d'instal·lació per a la vostra arquitectura, especialment el capítol Obtenir el suport d'instal·lació del sistema.

A continuació hi ha els enllaços a les imatges disponibles (consulteu l'arxiu MANIFEST per a més informació):

Arrencada des de la xarxa

Configureu un servidor TFTP i un DHCP (o BOOTP o RARP) que serviran els mitjans d'instal·lació a les màquines de la xarxa local. Si la BIOS de l'ordinador client ho suporta podeu arrencar la instal·lació de Debian des de la xarxa (utilitzant PXE i TFTP) i procedir amb la instal·lació de la resta també des de la xarxa.

No totes les màquines suporten l'arrencada des de la xarxa. Aquest mètode d'instal·lació no està recomanat per a usuaris novells ja que implica feina addicional.

Per a més detalls, consulteu el manual d'instal·lació per a la vostra arquitectura, especialment el capítol Preparació dels fitxers per a l'arrencada en xarxa TFTP.

A continuació hi ha els enllaços a les imatges disponibles (consulteu l'arxiu MANIFEST per a més informació: